February 22, 2012

Travl ferie med gaming.

Jeg er kommet lidt væk fra at få lavet noget i løbet af den lille ferie der lige har været. 
Kæresten var faldet over spillet League of Legends som jeg havde spillet kort nogle år tilbage.
Da gaming er vores ting og hele grunden til at vi er fundet sammen så var det dejligt at være tilbage og bruge timevis sammen på bare at nørde spil sammen.
Hvis du har en lille gamer i dig eller er nysgerrig og ikke kender spillet så er League of Legends et gratis mmorpg (Massively Multiplayer Online Role Playing Game). Kan helt klart anbefale det for lidt underholdning. :)

Selvom jeg har gamet har jeg altid lidt papir stykker liggende ved siden af mig til når jeg skal vente på min kæreste eller spillet så jeg har næsten bikset en pung sammen da min gamle var for lille. 
Jeg regner med billeder og en DIY på den kommer enten i dag eller i morgen.

Fortsat fantastisk onsdag derude :) 

2 comments:

  1. Nej hvor sjovt, jeg spiller også lidt med min mand. Har godt kigget en del på LOL. Her i huset spiller vi WOW, men synes godt vi kunne trænge til noget nyt. Vi går og venter på det nye Diablo.

    ReplyDelete
  2. Sikke et tilfælde, vi går osse bare rundt og venter på Diablo, har 3 raids om ugen ellers er vi stort set ikke online på WoW mere lige for tiden. Vil helt klart sige at i skal prøve LoL, om ikke andet det er jo gratis. Hvis det er i starter op på EU Nordic and East server så kan du jo lige give en tilbagemelding så vi muligvis kan spille lidt sammen der. :)

    ReplyDelete