Other Interests

Gaming
Når jeg har tid til det, klemmer jeg så meget computerspil ind som jeg har mulighed for. Jeg spiller fx World of Warcraft, Diablo, Heroes of the Storm, Tera og Wildstar.  
Gaming er ikke bare en sidebeskæftigelse for mig, men det er også her jeg har opbygget nogle af mine bedste venskaber og oven i købet det sted jeg har fundet min kæreste. Det at dele en passion for en hobby, har jeg erfaret; er et rigtigt godt fundament for et forhold.

Læser 
Jeg elsker at læse, og jeg læser næsten alt jeg kan komme i nærheden af. Jeg kan stadig huske tilbage til dengang min mor introducerede mig til biblioteket og til nogle af de titler hun selv havde nydt. En af mine første bøger var "Den hemmelige have" og senere forsvandt jeg ind i universet med "Anne fra Grønnebakken". Siden dengang er det fortsat i alle retninger. Jeg var ekstatisk da jeg opdagede Amazons mobile app Kindle og jeg er en trofast abonnent på Mobifo. Hele ideen om at have sit eget gigantiske bibliotek, med millioner af titler, med på farten, i sin lille bitte smartphone er næsten uvirkeligt. Jeg har gerne gang i flere bøger på en gang og jeg genlæser også gerne passager jeg har nydt ekstra meget igen og igen. 

Serier og film 
På samme måde som jeg sluger bøger er jeg også en stor fan af film og specielt serier. Jeg er også her trofast abonnent på diverse streaming tjenester. Et kæmpe plus her er at man kan sluge historie efter historie mens man sidder og fletter. Jeg ser så meget at selvom der abonneres på i hvert fald tre tjenester er der sjældent nogle af dem der går til spilde.

Broderer
Min mor spiller igen en rolle her. Jeg har lært at brodere så tidligt at jeg ikke kan huske hvornår jeg lærte det. Det er det gode ved at have en kreativ mor; man bliver introduceret til ting, som nærmest bare automatisk følger en. Broderi er en hobby, som følger mig meget on off. Nogle gange broderer jeg en hel masse andre gange kan der gå år i mellem at jeg broderer noget. Men lige meget hvad så finder jeg det afslappende og dejligt at beskæftige mig med. Fletteriet har dog nok overtaget pladsen lidt.

Tegner
Jeg tegnede meget da jeg var yngre og gav så op med det. Men mens jeg har haft billedkunst på hf er glæden kommet tilbage. Det er ret nyt for mig og jeg prøver at finde ud af hvilke materialer og stile jeg befinder mig bedst med. Tidligere fandt jeg meget fornøjelse i at sidde i PhotoShop og lave billeder. Men programmet er så dyrt at jeg er gået tilbage til papir og blyant i stedet for.

Ikke nok timer i døgnet
Mit fokus hopper desværre meget rundt, grundet alle de forskellige interesser. Derfor kan mit fletteri også nogle gange komme til at lide under det og det kan blive sat på pause i perioder.


No comments:

Post a Comment