January 2, 2012

Have to start somewhere.

Har en masse billeder fra alt det jeg har flettet gennem det sidste halve år. Så her kommer lidt af dem.
/
Got a lot of pictures of all the things i have been weaving during the last six months. Here is some of those.

Laptop sleeve til min lille 10" som jeg bruger i skolen.
/
Laptop sleeve for my little 10'' which I use for school.
Lille pung, desværre næsten for lille, lavet med mørk farve indeni.
/
Small purse, unfortunately almost to small. Made so with a dark color inside.


Penalhus, var en prøve jeg lavede da jeg startede med at flette og den funker simpelthen som en drøm.
/
Pencil case, was a test I made when I started the whole candy wrapper hobby. It works a like a charm.


Jeg startede med at flette, candy wrapping flet som det så fint kan blive kaldt, i sommeren 2011. Jeg var i praktik i en SFO hvor en pædagogs datter var med en dag for at vise hvordan man gjorde. Jeg hoppede heldigvis med på den med det samme og fik det hurtigt lært. Vi gjorde det med magasiner, uden ekstra beskyttelse. 
Efter jeg så begyndte at sidde med det derhjemme blev jeg enig med mig selv om at jeg laver i gavepapir med tape på som beskyttelse, basta ! Ind til videre ;)
Jeg har fået lov af den søde Helene til at linke til hendes DIY's for hvordan man fletter. Helene og hendes blog Når genbrug bliver guld har været en kæmpe inspiration og guiden er bedre end jeg selv kunne lave den, så helt klart et besøg værd.
Jeg fletter alle mine ting i størrelsen 2,5 x 6 cm, det sker at der kommer andet i andre størrelser men det er den størrelse jeg er gladest for.
/
I started crafting candy wrapper things in the summer 2011. I was interning in a day care for older kids, where one of the women working there had her daughther coming one day to show how it was done. I quickly jumped in to see what it was about and learned it fast. At that time we used magazines without any kind of protection for the paper.
When I started making it at home I found that what I liked, was to use gift wrapping paper, coated with tape for protection.
I make all my crafts in the size 2.5 x 6 cm. unless anything else is stated. 

5 comments:

 1. Hej Stine...

  Dejligt du endelig kom i gang med at blogge...Har ventet spændt siden du startede som fast læser hos mig...

  Er da helt tosset med farverne på din laptoptaske... Er det ikke ret dyrt at flette af gavepapir...? Jeg mener, det flotte er jo oftest det dyre...

  Glæder mig til at læse med fremover...

  kh
  Simone

  ReplyDelete
 2. Hej Simone.

  Synes det var lidt hårdt at komme igang men er sikker på at det kommer hurtigt til en efter noget tid, var lidt af et nytårsforsæt for mig. ;)

  Det er ikke så slemt, i Tiger kan man få noget rigtigt flot noget, det er stort set altid 4 meter og koster kun 10 kr. for en rulle, det dyreste jeg har købt er nogle ruller til 30 kr. men så var der osse 8 meter i dem.
  Scorede osse lidt juleaften, der var noget papir hvor det var guld inden i som jeg er gået i gang med at lave lidt ud af. :)

  Papiret på laptop sleevet er fra Rema 1000, man kan stadig købe det hos dem. :)

  Knus Stine

  ReplyDelete
 3. Hej Stine. Faldt lige over din blog via en kommentar til Helene (genbrugblirguld), og kan se, at du virkelig laver nogle fede ting i flet!
  Jeg håber, at jeg må stille et par spørgsmål? Jeg gør det alligevel :) Så kan du bare svare, hvis du vil.
  1. Det laptop-sleeve du har lavet - er det bare lavet som en oversize pung? Det er jo alt for lækkert!
  2. Æsken, der egentlig var til hårpynt, har du en DIY på den? Kunne rigtig godt tænke mig at kunne det, men er ikke rutineret nok til at kunne gennemskue hvordan du har syet den sammen.
  3. De lige ringe, som der bruges til bl.a. armbånd - flettes de i små firkanter af 4 led og sys sammen? Er teknikken den samme, som når man laver en flad bund til f.eks. en kurv/pung/taske?

  Og så lidt sjovt at du er fra Ringsted - det er jeg også :) Født, opvokset og stadig bosiddende.

  Vh.
  Pernille

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Pernille.

   Spørgsmål er mere end velkomne, bloggen er lavet for at dele alt jeg kan som kunne interessere ;)

   1. Jeps lavet ligesom en kæmpe taske/pung. Jeg går og overvejer at putte en "flap" på så den kan lukkes, men det er det skønne ved at flette på denne måde, man kan hele tiden lave ændringer :)

   2. Jeg laver helt sikkert en DIY på den, kommer bare lige til at blive lidt senere for skal regne og alt muligt og har travlt med at løse min søsters taske problemet :S

   3. De flettes som en lang ring ligesom normalt. Prøver lige hurtigt at forklare hvis jeg kan, ellers smider jeg osse senere en DIY ind på det.
   Hvis du starter på at lave en firkant ligesom midten til bunden på en kurv så i stedet for at lukke den med sidste led så vender du det led den anden vej så du kan starte en firkant den anden vej, så du til sidst har en nærmest slalom slange agtig ring, giver det mening ? Ellers sig til og så kan jeg prøve at forklare det bedre ;)

   Verden er lille :P

   Delete
  2. Tak for svar :) Tror jeg vil lave et sleeve til min kommende iPad! Og super med den DIY, den skal helt klart prøves af, når du kommer dertil - kan godt forstå du lige skal løse din søsters taskeproblem :)

   Tror jeg forstod din forklaring, men skal lige op og shoppe papir i morgen, og så vil jeg prøve, om jeg kan finde ud af det - ellers skriver jeg lige igen :)

   Delete