February 10, 2012

Candy Wrapper DIY: Fletning af papir

For en DIY på foldning af leddene som skal laves før man kan flette dem klik her.

Først laves der en masse led :
Tag to led, put den enes "arme" ind i folderne på den anden. Skub den op så den lukkede del af det yderste led er længst væk fra leddet indeni.

Tag et tredje led og put den igennem folderne på leddet som er inden i det andet, det skal skubbes ind væk fra det andet så det hele tiden bliver bygget ud af og ikke bliver til en firkant.Sådan fortsættes der indtil hele samlingen af sammensatte led er lang nok til at lave en ring som er passende størrelse til det man ønsker at bruge det til.

Et lille tip : Hvis du har et led så er der 2 forskellige sider i foldene, den ene har kun hul igennem, hvor den anden nærmest har dobbelt fold rundt om det hul. Hvis du ikke er interesseret i hvilken siden der vender ud af på selve papiret så  prøv at sørg for at den fold som bare har hullet vender ned mod det der allerede er flettet sammen, det gør det nemmere at putte det næste led igennem.


En lille regel : Det led du starter med skal bruges til at lukke hele ringen til sidst, du vil altid kunne kende det ved at man kan se hele leddet, altså det er ikke halvt dækket som de andre er, byg altid videre i den anden ende end hvor det led det er.

2 comments:

 1. Vil blot fortælle dig, at jeg har givet din blog en blog-award :)

  Og så er dine flettede sager altså virkelig fine!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tak hvor lyder det dejligt at få en blog award :)

   Delete