March 22, 2012

I heart Spring

Ikke så meget der sker på bloggen for tiden, jeg knokler og knokler med at finde på ting og sager til min søsters kjole.

Men har da lidt eye candy til dem der deler min passion for flettede ting ;)

Jeg bliver ved med at lave nye punge, jeg leder vist lidt efter det øjeblik hvor jeg bare kan føle at det er en pung for mig, de er heldigvis hurtige at lave og ret hyggelige at sidde med når man har mål og antal led at gå ud fra så jeg ikke bare skal prøve mig frem :)

Nyeste pung :
Hjerterne er lavet i omvendt farve på hver sin side.
Det lyserøde og blå papir var noget jeg fik af min svigermor i julegave, der er ikke så meget af det så prøver at bruge det på bedst mulige ting uden at spilde det ;)
Har du lyst til at lave en pung i samme størrelse kan du kigge på min DIY.

Ang. min søsters fest taske så har jeg lagt hovedet i blød, jeg tror endelig at jeg er nået til noget rigtigt godt, men inden jeg nåede dertil fik jeg lavet denne, som ikke er færdig og nok heller aldrig bliver det. De er flettet med store led, jeg har faktisk aldrig siddet med så store led før og oplevelsen var ikke rigtigt noget for mig. Leddene er svære at bukke når de er så store, det er kluntet at sætte sammen og størrelsen på tasken er svær at finjustere, denne her er for lav, men kun en lillebitte smule, det ville være ekstremt at sætte en hel ring mere på for at gøre den stor nok.
Grunden til de store led er at papiret nærmest har et metalisk lag på sig for at få den rigtig flotte tekstur som man kan ane, det gør det meget tykt og derfor er det tæt på umuligt at lave små led.

Men, men, men jeg tror jeg har fundet på en løsning og har fået fat i dette papir til slut resultatet.


Det er magen til det sølv jeg har brugt på den anden jeg er faktisk næsten færdig men viser ikke andet end papiret før den er helt klar. Så i må bare lige vente lidt ;)

Jeg spiller jo spillet League of Legends lige for tiden mens jeg venter på Diablo3 og Mists of Pandaria beta til World of Warcraft.
I går kom der den mest bedårende Champion Lulu som jeg bare blev nød til at have.
Har spillet hende lidt og er stadig smask forelsket.
Hun har 3 skins, hvilket er ligesom 3 forskellige slags udseender man kan spille hende med. I får lige mit yndlings at se ;)

Billed kilde : League of Legends

Skinnet hedder Wicked Lulu, hun kan lave fjender om til den nuttede killing for kort tid så de ikke kan gøre andet end at løbe rundt <3 Andre skins giver hende muligheden for at lave dem om til et egern og en cupcake :P

League of Legends er gratis så hvis du har interesse i at spille online spil vil jeg helt klart opfordre til at prøve det. :)

En lidt lang post om hvad der sker her for tiden :)

Håber i nyder det fantastiske vejr. Herhjemme har vi alle vinduer åbne da vi har solen på konstant og det er bare mega varmt, puha !

11 comments:

 1. Nuuååårh, nogle fine punge :) Hvor har du fundet papiret i sølv/lyserødt henne? Var i Tiger forleden for at se deres udvalg, men synes det var en anelse kedeligt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nede i Isenkræmmeren, de har ikke længere det sølvfarvede, var noget jeg købte tilbage omkring juletid, men det var så tykt at jeg ikke troede jeg kunne bruge det. Den anden dag havde de det lyserøde og noget magen til i grønt. :)

   Delete
  2. Nede i den, der hedder Ringsted Isenkram? der må jeg lige forbi i morgen! Er sikker på, at min 4-årige datter ville blive ovenud lykkelig for sådan en fin lyserød sag :) Kan du huske pris og hvor mange meter der er?

   Delete
  3. Ja lige præcis, Ringsted Isenkram, deres papir kan godt være lidt dyrt, men nogle gange har de noget rigtigt flot noget har jeg lagt mærke til :)
   koster 30 kr. og kan ikke lige huske meter, men det hvide jeg har købt dernede tidligere var på 8 m. tror det måske er lidt kortere men så osse lidt bredere end normen.
   De har osse noget sødt lilla noget med blomster på dernede som jeg har i rødt, var måske osse et kig værd :)

   Delete
 2. First: Er så imponeret over, at du sidder med de små led! Det kan min tålmodighed sleeeet ikke holde til *G* Men det ser sq godt ud :D
  b: Årh hvor jeg dog helt personligt selv venter på Baldurs Gate!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Har jeg faktisk slet ikke fået kigget på, kunne ikke lige finde noget ordentligt om noget nyt, er der noget på vej ?

   Delete
 3. :O Ja! Der er stadig lidt tvivl om hvor awesome det bliver - men.. Det er Baldurs Gate. Er godt nok mange år siden jeg sidst har spillet det

  ReplyDelete
 4. Sikke en fin blog du har dig, har i dag meldt mig som fast læser hos dig, og glæder mig til at følge med i dine fletterier :)
  Kig forbi min blog ;O)
  Vh Diana

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Diana.

   Hvor hyggeligt at du har lyst til at følge med :)
   Du laver osse nogle dejlige ting så nu hænger du på mig ;)

   Delete
 5. Ej, en fin blog du har dig!! Har kigget den lidt igennem, og er fuldstændig fascineret over det du laver! Synes personligt selv at de flettede punge er super fede, og har altid overvejet at købe en, men så laver du dem helt selv! Det så fedt!

  xoxo.
  /ceciliehansen.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Var osse ret vild med dem, da jeg så fik chancen for at lære det og fandt ud af at det var så lige til, så var jeg helt oppe at køre og har ikke kunnet lægge det fra mig lige siden :)

   Delete