January 29, 2016

Udfordring: Farve amok

Dette er starten på en lang række af udfordringer til dem der elsker at flette, eller dem der gerne vil lære at flette.

Flette udfordringer er en ide, som min kæreste kom med. Vi elsker begge at følge med i udfordringer på andre områder; fx tegne udfordringer og skrive udfordringer. Derfor foreslog min kæreste at dette også kunne være en god ide til min blog og jeg var fuldstændig enig, det lød som en fantastisk ide. Jeg håber at i vil dele denne entusiasme med mig. 

En udfordring går ud på at jeg stiller en opgave her på bloggen og dem der så vil deltage linker enten til deres egen blog, andet billedformidling eller sender et billede til mig, som jeg så selvfølgelig tilføjer på bloggen.
Udfordringerne vil variere og da jeg ved hvor lang tid det kan tage at flette noget, så starter jeg ud med en tidsfrist på en måned

Hele ideen er altså at man bliver udfordret og samtidig får mulighed for at dele, sammenligne, kommentere og få gode råd med på vejen alt sammen centreret på vores fælles interesse for at flette tasker og andre fantastiske ting. 

Februar udfordringen er en udfordring der centrerer om farver.
Nedenunder er der to grupper med seks farver i hver.
Udfordringen går ud på at slå med en terning to gange.
Første gang man slår med terningen finder man det sammen nummer i primære farver, altså den første gruppe, og så har man en farve.
Anden gang man slår med terningen finder man det tilsvarende nummer i supperende farver, altså gruppe to.
Hvis man ikke lige kan finde nogle terninger er det også en mulighed at man lukker øjnene og peger vilkårligt, beder børnene eller andre i nærheden om et tilfældigt nummer mellem 1 og 6. En mulighed er også at bruge en tilfældig tal generator.
Når du står med to farver er udfordringen derefter at flette noget der er kombineret af de to farver. Hvad der skal flettes, hvilke materialer og størrelsen på lapperne er helt op til jer i denne udfordring.

Primære farver
1. Rød
2. Orange
3. Gul
4. Grøn
5. Blå
6. Lilla

Supplerende farver
1. Hvid
2. Sort
3. Grå
4. Brun
5. Sølv
6. Guld

Tidsfristen for at komme med jeres billeder er torsdag d. 25. februar.
Hvis du ikke har mulighed for selv at linke til dit billede, så send billedet til mig i en mail på charmian.delight@gmail.com

Jeg glæder mig til at se hvilke farver i har fået og hvad i får ud af at kombinere dem.