March 29, 2012

Forkælelse

Var i København i weekenden for at besøge svigermor. Hun tog mig med i Panduro da jeg ville have fat i noget bånd og sikke et slaraffenland at komme ind i.

Det blev til disse bånd, lynlåsene er fra Stof2000, synes de var lidt sjove og kan helt sikkert få brugt dem til en fin effekt på nogle tasker.


Hun havde osse en overraskelse.




Super dejligt sådan at blive forkælet :)

Jeg knokler stadig på søsters taske, hun har set hvad det er blevet til indtil videre og det ser ikke ud til at jeg kan slippe fra at lave denne færdig.


Hun vil dog osse have den anden jeg er i gang med og så sidder jeg og leger med en helt tredje ide som nok osse ender hos hende. 
Det fine er at jeg ved hun bruger alle hun får, det gør det lidt ekstra sjovt at lave dem til hende. 
Jeg er ikke selv en kæmpe taske bruger og ville spilde tiden på at lave dem til mig selv i de her størrelser.

Ønsker jer en fortsat god dag, desværre med lidt for mange skyer, men solen titter da frem en gang i mellem :)

March 22, 2012

I heart Spring

Ikke så meget der sker på bloggen for tiden, jeg knokler og knokler med at finde på ting og sager til min søsters kjole.

Men har da lidt eye candy til dem der deler min passion for flettede ting ;)

Jeg bliver ved med at lave nye punge, jeg leder vist lidt efter det øjeblik hvor jeg bare kan føle at det er en pung for mig, de er heldigvis hurtige at lave og ret hyggelige at sidde med når man har mål og antal led at gå ud fra så jeg ikke bare skal prøve mig frem :)

Nyeste pung :




Hjerterne er lavet i omvendt farve på hver sin side.
Det lyserøde og blå papir var noget jeg fik af min svigermor i julegave, der er ikke så meget af det så prøver at bruge det på bedst mulige ting uden at spilde det ;)
Har du lyst til at lave en pung i samme størrelse kan du kigge på min DIY.

Ang. min søsters fest taske så har jeg lagt hovedet i blød, jeg tror endelig at jeg er nået til noget rigtigt godt, men inden jeg nåede dertil fik jeg lavet denne, som ikke er færdig og nok heller aldrig bliver det.



 De er flettet med store led, jeg har faktisk aldrig siddet med så store led før og oplevelsen var ikke rigtigt noget for mig. Leddene er svære at bukke når de er så store, det er kluntet at sætte sammen og størrelsen på tasken er svær at finjustere, denne her er for lav, men kun en lillebitte smule, det ville være ekstremt at sætte en hel ring mere på for at gøre den stor nok.
Grunden til de store led er at papiret nærmest har et metalisk lag på sig for at få den rigtig flotte tekstur som man kan ane, det gør det meget tykt og derfor er det tæt på umuligt at lave små led.

Men, men, men jeg tror jeg har fundet på en løsning og har fået fat i dette papir til slut resultatet.


Det er magen til det sølv jeg har brugt på den anden jeg er faktisk næsten færdig men viser ikke andet end papiret før den er helt klar. Så i må bare lige vente lidt ;)

Jeg spiller jo spillet League of Legends lige for tiden mens jeg venter på Diablo3 og Mists of Pandaria beta til World of Warcraft.
I går kom der den mest bedårende Champion Lulu som jeg bare blev nød til at have.
Har spillet hende lidt og er stadig smask forelsket.
Hun har 3 skins, hvilket er ligesom 3 forskellige slags udseender man kan spille hende med. I får lige mit yndlings at se ;)

Billed kilde : League of Legends

Skinnet hedder Wicked Lulu, hun kan lave fjender om til den nuttede killing for kort tid så de ikke kan gøre andet end at løbe rundt <3 Andre skins giver hende muligheden for at lave dem om til et egern og en cupcake :P

League of Legends er gratis så hvis du har interesse i at spille online spil vil jeg helt klart opfordre til at prøve det. :)

En lidt lang post om hvad der sker her for tiden :)

Håber i nyder det fantastiske vejr. Herhjemme har vi alle vinduer åbne da vi har solen på konstant og det er bare mega varmt, puha !

March 14, 2012

Hjælp !

Min lillesøster går i 3.g så selvfølgelig nærmer der sig en stor fest. 

Hun er nok min største fan når det kommer til papirflet og ville sikkert ønske at jeg bare gad holde op med at lave ting til mig selv og andre og så bare fokusere på at lave et hav af ting til hende :)
Sådan bliver det dog ikke. Men jeg vil gerne lave en lille bitte taske som passer til hendes kjole.
Problemet er så bare at jeg ikke har noget materiale der matcher i farve.

Her er kjolen :

Billed kilde : nelly.com

Hvis nogen af jer kender en butik med noget papir eller lignende, har noget eller bare har andre gode ideer til hvad jeg kan gøre så ville jeg sætte stor pris på det :)
Hun skal have sorte sko på med kæmpe høje hæle, men kjolen er så lang så man knap nok kan ane det. Hun håber på at hun kan finde noget hvidt gerne med mange blonder til at have over skuldrene.
Overvejer lidt at lave noget i sort eller hvidt men ville nu helst prøve at ramme kjolens farve.

Fortsat rigtig god solskins onsdag til jer :)

March 6, 2012

CandyWrapper DIY : 2 slags papir, 1 led.

En meget kort DIY eller bare et lille tip til noget anderledes :)

Hvis man har noget flot papir, men ikke har særligt meget af det. 
Hvis man godt kunne tænke sig at det man skal flette skal være en farve uden på og en helt anden inden i.
Hvis man gerne vil have et mønster uden på tasken men ikke synes det skal kunne ses inden i tasken.

Så er der en ret nem løsning på det. Dette kræver bare at man bruger tape til sine led.


Del længden på størrelsen af led som du skal bruge op i 2 længder, den ene skal være længere end den anden så du ikke sidder med det svage mellemstykke som fold.
Mine led er 2,5 x 6 cm. så min ene længde måler 2,5 cm. (den hvide) og den anden måler 3,5 cm. (sølv).
Put tape på de 2 så de sidder sammen og klar til at blive foldet som et almindeligt led.


Det knæk hvor de 2 forskellige slags papirer mødes kommer til at ligge under en fold så det ikke kan ses, det gør ikke flettet mindre stabilt og kan give rigtig fine resultater.

Bemærk at den farve man bruger som den længste er den der kommer til at kunne ses mest i kanten øverst på tasken, men i de andre ringe gør det ingen forskel.

God fornøjelse ;)

CandyWrapper DIY : Flettet Pung.

Jeg havde lavet en mindre pung for noget tid siden, men den var ikke stor nok til at jeg osse kunne have kort i den. Da jeg har en del kort som skal med mig rundt, blev jeg nødt til at lave en der var stor nok.


Der er sat velcro i som lukning og så kan jeg personligt rigtigt god lide den måde den buler i bunden.


Men til det sjove ! :D

Der skal foldes 444 led i størrelsen 2,5 x 6 cm.

Brug 52 led til bunden. (Bunden skal sættes sammen som vist her hos Helene.)


Lav 7 ringe som hver består af 56 led.


Sæt det hele sammen undtagen de 2 øverste ringe. Jeg synes det er nemmest at starte nede fra og så køre op. Altså bunden først, så første ring, så næste ring osv. (Hvis du mangler hjælp til at sy sammen eller hvordan man lukker en ring kan du se hvordan her.)

Når du nu har 2 ringe tilbage skal du beslutte om du vil have lynlås eller velcro som lukning.
Jeg har valgt velcro. Da min velcro er 2 cm. bred som er lidt meget klipper jeg den halv over så den er 1 cm. i bredden og ca 12,5 cm i længden. Læg den helt op af den øverste rings takker så den lige præcis ikke kan ses, så burde det passe med at den kan sys nemt på.
(For hjælp med lynlås syning klik her, kan måske osse hjælpe med velcro.)


God fornøjelse ;)

Jeg har besluttet mig for at lige nu kan jeg ikke selv lave DIY's på hvordan man lukker ringe og syr dem sammen da jeg arbejder med små størrelser. Hver gang jeg tager billeder af det bliver de mega slørede så det kunne være godt det samme alligevel. Så til nybegyndere henviser jeg gladeligt til Helenes blog Genbrug bli'r guld som har nogle rigtigt fine guides.

March 2, 2012

Nye metoder

Da jeg først startede med at flette papir lærte jeg det ved at lave armbånd. 
Så da jeg begyndte at sidde og rode med nye tanker om andre måder at gøre det på end bare den takkede stil virkede det åbenlyst at prøve sig i et armbånd igen, det tager ikke så lang tid og man ser hurtigt om det kan lade sig gøre eller ej.

  

Det gik helt fint og jeg har rodet lidt videre med noget som skal bruges til større ting.


 
Jeg knokler videre på denne dejlige forårsdag og nyder solen, forhåbentligt går der ikke alt for længe til at man kan sidde ude og nyde naturen mens man er kreativ. :)

Ønsker jer en rigtig dejlig weekend :)